Cezaevi firarisi yakalandı

Milas Emniyet Müdürlüğünün, Akkent polis uygulama noktasında gerçekleştirdiği uygulamalarda cezaevi firarisi yakalandı. Firari şahıs, ekiplerce adliyeye sevk edildi.Milas Emniyet Müdürlüğü ve Milas Kaçakçılık ve Organize...

Cezaevi firarisi yakalandı

Milas Emniyet Müdürlüğünün, Akkent polis uygulama noktasında gerçekleştirdiği uygulamalarda cezaevi firarisi yakalandı. Firari şahıs, ekiplerce adliyeye sevk edildi.

Milas Emniyet Müdürlüğü ve Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin, Milas - Söke karayolundaki polis uygulama noktasında bir cezaevi firarisi yakalandı.

Polis uygulama noktasında dün yapılan çalışmada, şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüs durduruldu. Ekipler, uygulama sırasında otobüs içerisindeki bir kişinin hareketlerinden şüphelendi. Şüpheli F.A., polis ekiplerine kendisini Suriye vatandaşı olarak tanıttı. Suriye ülkesine ait sahte kimliği polis ekiplerine gösteren F.A.’dan şüphelenen Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şahıs üzerinde yaptığı aramada; oturduğu koltukta esrar ve metamfetamin maddesine rastladı.

Üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şüpheli F.A. ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüpheli F.A., polise verdiği ifade de cezaevi firarisi olduğunu ve Türk vatandaşı olduğunu itiraf etti.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.