Çevre Komisyonu muhtarlarla buluştu

Muğla Kent Konseyi Çevre Komisyonu, merkezde bulunan mahalle muhtarlarını çevre konusunda bilgilendirmek için toplantı düzenledi.Muğla Belediyesi, Muğla Çevre Geliştirme Derneği, Muğla Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği...

Çevre Komisyonu muhtarlarla buluştu

Muğla Kent Konseyi Çevre Komisyonu, merkezde bulunan mahalle muhtarlarını çevre konusunda bilgilendirmek için toplantı düzenledi.

Muğla Belediyesi, Muğla Çevre Geliştirme Derneği, Muğla Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği ve Akdeniz Yeşilleri Derneği’nin desteklediği Muğla Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu tarafından organize edilen “Muğla çevreye 14 koldan sahip çıkıyor” projesi ile kent merkezindeki 14 mahalle için çevre, yenilenebilir enerji, katı atıklar ve çevre ile ilgili yapılabilecek her türlü çalışma için muhtarlarla bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Tuncaelli yapılan toplantının çok verimli geçtiğini, muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunarak vatandaşlarımıza daha etkin bir şekilde nasıl ulaşabileceğimizin yöntemlerini tartıştıklarını söyledi. Tuncaelli  “Belediyemiz YEKAP projesini yıllardır başarı ile sürdürüyor, bunun yanında sürdürülebilir enerjinin verimliliği konusunda da vatandaşlarımızı bilgilendirmek istiyoruz, bu yüzden muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunduk, toplantılarımız mahalle mahalle devam edecek”  dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.