Çevre Günü’nde Güvençer’e ziyaret

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur başkanlığındaki heyet, 05 Haziran Çevre Günü nedeniyle Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşma yapan Vali Güvençer, “Çevre ve Şehircilik...

Çevre Günü’nde Güvençer’e ziyaret

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur başkanlığındaki heyet, 05 Haziran Çevre Günü nedeniyle Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Vali Güvençer, “Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz vesilesiyle çevreye duyarlı vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza bu hassasiyetlerinden ve gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Unutulmamalı ki çevreye verilen her zarar hem bizleri hem de gelecek nesilleri etkileyecektir. ” diye konuştu.

Muğla’nın Allah’ın lütfettiği çok güzel bir yer olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, “ İnsanlık gereği herkesin çevreyi kullanmaktan ziyade çevreye güzellikler katma çabası içerisinde olmasını diliyorum. Bu konuda duyarlı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur ise yaptığı konuşmada, “ Sayın Valim öncelikle hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum. 1972 yılında Birleşmiş Milletler Çevre Konferası’nda 5 Haziran Çevre Günü olarak tescillendi. Bu tarihten sonra bütün ülkelerde Çevre Haftası ortak bir değer olarak kutlanmaya başlandı.”dedi.

Muğla’nın çevre anlamında ülkemizde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Uğur, çevreyi korumanın sadece kamu görevlilerin değil herkesin görevi olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.