Çeşmelerden çorba akmaya başladı

Muğla Belediyesi, öğrencilerin ve vatandaşların yararlanması için şehir merkezi ve Kötekli’ye yerleştirdiği çorba çeşmeleri bugünden itibaren hizmet vermeye başladı.Geçen yıl Muğlalıların hizmetine sunulan çorba çeşmeleri...

Çeşmelerden çorba akmaya başladı

Muğla Belediyesi, öğrencilerin ve vatandaşların yararlanması için şehir merkezi ve Kötekli’ye yerleştirdiği çorba çeşmeleri bugünden itibaren hizmet vermeye başladı.

Geçen yıl Muğlalıların hizmetine sunulan çorba çeşmeleri vatandaşların beğenisini kazanarak yoğun ilgi görmüştü. Muğla Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, özellikle sabah erken saatte okula ve işe gitmek zorunda olan vatandaşlar, çorba çeşmesinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Sabah erken saatlerde okula ve işe giden vatandaşlarımız için çorba çeşmelerimiz bu yıl da devreye girdi. Çorba çeşmesinde her gün farklı bir çeşit çorba olacak. Bir seferde yaklaşık 600 kişi bu çeşmelerden yararlanabilecek.” Açıklamasını yaptı.

Yaklaşık 63 bin liraya mal olan çorba çeşmesinin içinde çorbayı sürekli sıcak tutan, karıştıran ve çorba bittikten sonra kendi kendini temizleyen bir sistem bulunuyor. İsteyen vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği çorba çeşmesinin içine 150 lt çorba konulabiliyor.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.