Cemiyetten Vali’ye ziyaret

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin Muğla’ya hayırlı olmasını dileyen Vali Güvençer “ Gazetecilerin mesleki bir...

Cemiyetten Vali’ye ziyaret

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin Muğla’ya hayırlı olmasını dileyen Vali Güvençer “ Gazetecilerin mesleki bir çatı altında bir araya gelmesi güzel bir olgu. Cemiyetiniz Muğla’ya ve gazeteci arkadaşlara hayırlı olsun” dedi.

Bir süre önce kurulan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine başladı. Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaytan beraberinde Başkan Yardımcısı Mustafa İnci, Genel Sekreter Hüseyin Atılgan, Sayman Kayber Avcı ve üyeler Cenk Altınsoy, Cem Durna ve Cavit Yıldırım olduğu halde  ilk önce Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan “ kuruluşumuzu kısa bir süre önce tamamladık. Cemiyetimiz çalışan gazetecilerin oluşturduğu bir cemiyettir. İlk etapta il merkezinde yapılanmamızı tamamlayıp daha sonra ilçelere açılmaya hedefliyoruz. Cemiyet olarak meslek içi eğitim seminerleri düzenlemeyi hedefliyoruz. Biz gazetecilerin sıkıntılarını en iyi gazeteciler bilir. Bu bağlamda yeni kurulan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin önemi bir kat daha artmış oluyor” dedi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise “ Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti hem Muğla’mıza hem de gazeteci arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Gazetecilerin mesleki çatı altında bir araya gelmesi güzel bir olgu. Umarım Cemiyetiniz il genelini kapsadığında birlik ve beraberlik içerisinde olursunuz. İlçelerde görev yapan diğer gazeteci arkadaşları da cemiyetinize üye yapacak olmanız birlik ve beraberliğin bir simgesidir” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.