Cemiyet görev dağılımını yaptı

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Derneği Olağan Genel Kurulu’nda göreve seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.25 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen Muğla Gazeteciler Cemiyeti...

Cemiyet görev dağılımını yaptı

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Derneği Olağan Genel Kurulu’nda göreve seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

25 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen Muğla Gazeteciler Cemiyeti Derneği Olağan Genel Kurulu’nda göreve getirilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu toplantısında Muğla Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanlığı’na oy birliği ile Süleyman Akbulut seçildi.

Genç bir yönetim ile göreve başladıklarını kaydeden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Süleyman Akbulut, “Geçtiğimiz Cumartesi günü tek liste ile gittiğimiz olağan genel kurulumuzda yönetim kuruluna seçilen üyelerimiz ile birlikte ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Genç ve dinamik isimlerden oluşan yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız toplantımızda hem görev dağılımı yaptık, hem de bundan sonraki süreçte yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yaptığımız fikir alışverişinde önümüzdeki süreçte Muğla basının sorunlarının çözümü konusunda ve bunun yanı sıra, cemiyetimizin daha da etkin hale gelmesi için önemli adımlar atma kararı aldık. Bu düşüncelerimizi en kısa süre içinde hayata geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Gerçek bir meslek örgütü çatısını oluşturacak faaliyetlerde bulunacaklarının altını çizen Başkan Akbulut, “Meslektaşlarımız bundan böyle, yaşadığımız mesleki sorunların yanı sıra, kısıtlanan haklarımızın temini noktasında kamuoyunda farkındalık yaratma yönündeki sesimizi hep duyacaklar. Sadece mesleki değil, manevi olarak ta meslektaşlarımız bizleri her an yanında bulabilecekler” dedi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin 1989 yılında kurulduğunu da kaydeden Akbulut, “Cemiyetimiz Muğla’nın ilk Gazeteciler Cemiyetidir ve bundan sonra da yoluna böyle devam edecektir. Gazeteciler Cemiyeti’nin çıtasını daha da yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Bu yöndeki en büyük gücümüz de basın emekçisi meslektaşlarımız olacaktır” diye konuştu.

Süleyman Akbulut başkanlığında oluşan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu’ndaki isimler ve aldıkları görevler şöyle:

Kadir Tamer (2. Başkan), Kenan Gürbüz (Genel Sekreter), Ferit Topaloğlu (Sayman), Yüksel Savaş (Üye), Erkan İlik (Üye), Fatih Bozoğlu (Üye).

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.