Çelebi’den ağaç kesimine tepki

Bayır Beldesi Cumhuriyet Meydanındaki Belediye çalışmalarından dolayı kesilen ağaçlar için AK Parti belde başkanı, belde yönetimi, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının katılımıyla ortak basına açıklaması...

Çelebi’den ağaç kesimine tepki

Bayır Beldesi Cumhuriyet Meydanındaki Belediye çalışmalarından dolayı kesilen ağaçlar için AK Parti belde başkanı, belde yönetimi, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının katılımıyla ortak basına açıklaması düzenlendi.

Bayır Beldesi Cumhuriyet Meydanındaki ağaçların yayalaştırma çalışması nedeniyle kesilmesinden dolayı basın açıklaması yapan Ak Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Av.Mustafa Çelebi “Bayırımız 1940 yılında meydana gelen deprem sonunda 1941 yılında şuandaki yerleşim yerine ikamet etmiştir. Zamanın valisi ve öğretmeninin gayretleriyle belli bir plan çerçevesinde yerleştirilmiş ve Cumhuriyet Meydanı’nın düzenlemesi yapılmıştır. Dedelerimiz tarafından 1941-1942 yıllarında Cumhuriyet Meydanı çevresine dikilen 60 yıllık ağaçlar Cumhuriyet Halk Partili belediye tarafından kesilerek meydanımız çöl haline getirilmiştir. Kesim hakkında mevcut belediye tarafından ne bir karar alınmış ne de halka bilgilendirme yapılmıştır. İstanbul Gezi Parkında 10-15 ağacın sökülüp başka bir yere kaldırılma konusunda Türkiye’yi ayağa kaldıran Cumhuriyet Halk Partisi kendi belediye başkanının yaptığı katliam için ne diyecek. Kendileri Gezi Parkındaki olaylara destek vermek için Bayır Cumhuriyet Meydanına “dalımızı kıranın ağacını sökeriz” diye pankart astılar. Ancak kesim anında, günlerce asılı duran pankartı anında kaldırarak sus pus oldular. CHP yönetimine sorarız; bu nasıl bir samimiyet, bu nasıl doğa sevgisi. Bayır’ı seven tüm vatandaşlarımız CHP’nin ikiyüzlülüğünü çok açık bir şekilde görmüş oldular. 4 yıldan fazla bir süreden beri görev başında olan CHP’li Belediye Bayırımızı yeşillendirmek yerine ağaç katliamı yapmaktadır” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.