Çelebi istifa etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi istifasını verirken, kimseye kırgın olmadığını ve bundan sonra da partisinin bir neferi gibi çalışacağını söyledi.AK Parti Menteşe...

Çelebi istifa etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi istifasını verirken, kimseye kırgın olmadığını ve bundan sonra da partisinin bir neferi gibi çalışacağını söyledi.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi genel merkezin talebi üzerine yaptığı basın toplantısı ile istifasını sundu. Menteşe İlçe teşkilatında düzenlediği toplantıda AK Parti’nin her daim bir neferi olduğunu ve memleket sevdası ile Muğla’ya, Türkiye’ye ve partiye hizmet etmenin bir şeref olduğunu açıkladı.

Çok sayıda partilinin de katıldığı istifa açıklamasında 2005 yılından bu yana resmi, partinin kuruluşundan bu yana da Ak Parti’nin üyesi bulunduğunu açıklayan Çelebi, “Partimiz kurulduğundan bu yana il ve ilçe yönetimlerinde görev aldım. 2011 yılından bu yana da Menteşe İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Partime, Muğla’ma ve memleketime hizmet ettim. İlçe başkanı olduğumda partimin 4 bin 600 olan üye sayısını şu anda 11 binin üzerine çıkardım. Yerel ve genel seçimlerde partimizin oy sayısını sürekli üst seviyelere taşıdık. Bu bir ekip çalışmasının ve sessiz çoğunluğun ürünüdür. Bundan sonra da partimizin her daim neferiyiz. Memleket sevdalısıyız. Muğlalıyız ve atadan Muğlalılıyız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek olanların da yeni bir ruh ve ekiple bizim yakaladığımız ivmenin benzerini yakalayarak, hatta geçerek partimizin oy oranını yüzde 40’ın üzerine çıkaracağına ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sınavını başarı ile vererek yüzde 50 oy çıkaracağına inancımız vardır” dedi.

Çelebi, parti kapatma davasında il başkanlığı binasında karar açıklanırken bulunan 4 kişiden birisi olmaktan, e-muhtıra sonrası partide bulunan 5-6 kişiden birisi olmaktan, 12 Eylül referandumu sırasında açık açık ‘Evet’ için çalışan 10-15 kişilik bir grup içinde olmaktan, Gezi olayları sırasında Türkiye’de birçok ilde parti binaları taşlanırken ve yakılırken, Muğla’daki eylemler esnasında eylemciler ile görüşüp havanın yumuşamasına sebep olan bir avuç yöneticiden birisi olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirtti. Çelebi, “15 gündür yaşanan olaylar esnasında bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.