Çekimler Menteşe Belediyesi’nde başladı

Yönetmenliğini Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray’ın yaptığı “Eski Köye, Yeni Adet” adlı sinema filminin çekimlerine Menteşe’de başlandı. Menteşe Belediye Binası önünde başlayan çekimlerde Başkan Gümüş,...

Çekimler Menteşe Belediyesi’nde başladı

Yönetmenliğini Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray’ın yaptığı “Eski Köye, Yeni Adet” adlı sinema filminin çekimlerine Menteşe’de başlandı. Menteşe Belediye Binası önünde başlayan çekimlerde Başkan Gümüş, Şoray’ı sette ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.

24 Yıl aradan sonra ilk kez sinema koltuğuna oturan Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, Yönetmenliğini yaptığı “Eski Köye, Yeni Adet” adlı sinema filmi çekimlerine Menteşe ilçesinde start verdi.

Çekimlerin ilk gününde Şoray’ı sette ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “ Bizler, Türkan Şoray filmleri ile büyüdük. O’nun burada olması ve Menteşe’de bir sinema filmine imza atması, ilçemizin tanıtımı açısından da çok önemli. Şimdiden Gişesi bol bir film olacağına inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e ziyaretleri ve destekleri için teşekkür eden Şoray, “Türk sinemasına ve seyircisine sorumluluk duygumla filmimize bugün start verdik. Filmimizde Yeşilçam filmlerinin tadı olacak gibi hissediyorum. Bu filmi izleyen bir yandan kahkahalarla gülerken, belki de aynı anda yüreğinde hüznü hissedecek. En büyük desteğim ekibim ve oyuncularım olacak. Allah utandırmasın ” dedi.

Çekimleri Menteşe ilçesi ve Yeşilyurt Mahallesinde geçen film, bir pavyonun kasabaya taşınması ve etrafında gelişen olayları konu ediyor.

Senaryosunu Onur Ünlü’nün yazdığı, Yönetmenliğini Türkan Şoray’ın yaptığı “Eski Köye, Yeni Adet ” adlı sinema filminin yapımcılığını, Şoray’ın kızı Yağmur Ünal yapıyor.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.