Çeker şampiyonları kabul etti

Antalya’da düzenlenen Frenka Cup Tenis Turnuvasına katılan Muğla Tenis Kulübü’nün minik raketleri Muğla’ya iki şampiyonluk kupası ve iki bronz madalya ile döndüler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Bekir Çeker, başarılı...

Çeker şampiyonları kabul etti

Antalya’da düzenlenen Frenka Cup Tenis Turnuvasına katılan Muğla Tenis Kulübü’nün minik raketleri Muğla’ya iki şampiyonluk kupası ve iki bronz madalya ile döndüler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Bekir Çeker, başarılı raketleri makamında kabul ederek sporcuları tek tek kutladı.

Muğla Tenis Kulübü hafta sonu Antalya’da düzenlenen 10-12-14 yaş Frenka Cup hafta sonu Tenis Turnuvasında iki şampiyonluk ile iki üçüncülükle Muğla’ya döndü. İstanbul, Ankara ve İzmir’den ve diğer illerden çok sayıda kulüplerin katıldığı turnuvada 14 Yaş kategorisinde 139 erkek, 89 kız, 12 yaş kategorisinde ise 85 erkek 49 kız mücadele etti.

4 gün süren ve çekişmeli geçen turnuvada 14 Yaş Kategorisi 5. Gurupta mücadele eden Lara Palaska, kendi gurubunda şampiyon olurken erkekler 14 yaş da 11. gurupta ise Gürel Kolcuoğlu rakiplerini devirerek turnuvada şampiyon oldu. 12 Yaş kategorisinde ise Efe Küçük ve Ilgın Ayhan’da üçüncü olarak Muğla’ya döndüler.

Antalya’dan başarıyla dönen minik raketleri Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, makamında kabul etti. Başarılı sporcuları tek tek kutlayan Çeker, “Antalya’da bizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Orada göstermiş olduğunuz mücadelenin yanı sıra bize getirmiş olduğunuz bu kupalarla da bizim göğsümüzü kabarttınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve kutluyorum” dedi.

Çeker’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “Biz Antalya’ya gitmeden önce sizden destek istemiş ve sizlerde bize olan desteğinizi geri çevirmemiştiniz. Bizler oraya şampiyonluk parolasıyla gittik. Ben sporcularıma güveniyordum ama onlarda sizin bize yaptığınız desteğin karşılığı olarak şampiyonluk kupasını size getirmek istiyorlardı ve başardılar. Bu başarı sizin bize olan desteğinizden dolayıdır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müdürü Bekir Çeker, başarılı olan sporculara hediye verdi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.