Çeker: "Muğla Su Sporlarında dünya markası olacak"

Muğla Yelken İl Temsilciliği 2013 Yılı faaliyetlerinin planlanması amacı ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürü Bekir Çeker’ in Başkanlığında   gerçekleştirilen     ...

Çeker: "Muğla Su Sporlarında dünya markası olacak"

Muğla Yelken İl Temsilciliği 2013 Yılı faaliyetlerinin planlanması amacı ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürü Bekir Çeker’ in Başkanlığında   gerçekleştirilen      “Yelken Kulüpleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”  na Marmaris Belediyesi Yelken Kulübü, Turgutreis Belediyesi Yelken Kulübü,  Bitez Belediyesi Yelken Kulübü, Yalıkavak Belediyesi Yelken Kulübü, Bodrum Belediyesi Spor  Kulübü, Gökova Yelken Kulübü,Köyceğiz Su Sporları Kulübü, Göcek yat Kulübü, Martı Marina Spor Kulübü, Datça Belediyesi Spor Kulübü,  Marmaris Su Sporları Kulübü, Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü temsilcileri katıldı.

Göreve yeni başladığını ve tesis yönünden son derece fakir kalan Muğla’ya kısa sürede hak ettiği tesisleri kazandıracaklarına inandığını söyleyen Çeker, “Hem valimiz hem Milletvekillerimiz hem Belediye Başkanımız hem de tüm spor kamuoyu bunun için elinden gelenin fazlasını yaptı ama iş tesis yapmakla bitmiyor, bu tesislerin içini doldurmak, buralardan başarı çıkartmakta önemli, burada bu kadar uzunlukta bir sahil bandına sahip bir ilden ben Rio’da kürsüye çıkan Su Sporları sporcularımı görmek isterim. Bu konuda üzerimize düşen neyse fazlasıyla yerine getirmek bizim görevimiz. Sizin görevinizde bu hedefe ulaşacak çalışmaları yapmaktır. dedi.

Toplantıda Kulüp temsilcilerini tek tek dinleyen Bekir Çeker uzun süren toplantının Su sporlarına verilen değerin en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.