Çaylı adaylıktan çekildi

AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, adaylıktan çekildiğini açıkladı.Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, yaptığı açıklamada; "Ben iki dönemdir Karaçulha Belediye...

Çaylı adaylıktan çekildi

AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olan Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, yaptığı açıklamada; "Ben iki dönemdir Karaçulha Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyorum. Başkanlık görevim boyunca bırakın vatandaşın isteğini geri çevirmeyi, küçük bir çocuğun kalbini bile kırmamışımdır. Her zaman ezilenin yanında olmuşumdur. Siyaset hayatım boyunca ve kendi yaşam çerçevem de haksızlığa ve zulüme karşı çıktım. Ben bu düşünceler doğrultusunda yaşarken, belli bir görüşe sahip olurken yaşanan bu konulara suskun kalamam. Belirttiğim bu sebeplerden dolayı Ak Parti Fethiye Belediye Başkanlığı aday adaylığımı geri çekiyorum. Siyasetten uzak olmayacağım. Önümüzdeki günlerde sevenlerim ve bana gönül verenler ile bir araya gelerek siyasetin neresinde olacağımızı açıklayacağız. Bu güne kadar hep birlikte hareket ettiğim halkımla, bana gönül vermiş kişiler ile safımızı belirleyeceğiz. Benim AK Parti'ye gelişimde arkamda olan sevenlerim bu saatten sonra nereyi isterlerse beni nerede görmek isterlerse orada bulunacağım.Bu saatten sonra beldem için çalışmalarımı daha da çok hızlandırarak halkımın yanında bulunmaya devam edeceğim. Yusuf Çaylı vatandaşın arasında bulunmaya devam edecek.Her zaman onların sıkıntılarını gidermeye devam edecek.Hiç bir kişi Çaylı Başkanın yanından isteği olmadan dönmeyecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.