Çarşamba Pazarı’nda Ramazan bereketi

Yatağan Çarşamba Pazarı, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte farklı bir hareketlilik yaşamaya başladı.  Sıcak havaya rağmen özellikle gıda pazarında yaşanan hareketlilik pazar esnafının yüzünü güldürüyor. Ramazan...

Çarşamba Pazarı’nda Ramazan bereketi

Yatağan Çarşamba Pazarı, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte farklı bir hareketlilik yaşamaya başladı.  Sıcak havaya rağmen özellikle gıda pazarında yaşanan hareketlilik pazar esnafının yüzünü güldürüyor. 

Ramazan ayının ilk Çarşamba Pazarı'nda sıcak havaya rağmen alışveriş bereketi yaşandı. Yurt genelinde olduğu gibi Yatağan'da da özellikle gıda pazarında yaşanan hareketlilik Pazar esnafının yüzünü güldürürken, iftar sofralarının vazgeçilmez yiyecekleri büyük ilgi gördü ve hurma, lokum, kuruyemiş, pirinç, mercimek gibi ürünlere olan rağbet arttı. Özellikle hurma satışlarında gözle görülür artış yaşandığı öğrenilirken, her keseye göre hurma bulunduğu belirtildi ve hurma fiyatlarının 5 Liradan başlayıp 35 Liraya kadar çıktığı kaydedildi.

Ramazan ayının ilk Çarşamba Pazarı hakkında esnaflar; “Sıcak hava nedeniyle Çarşamba Pazarı'nda beklenen yoğunluk yok. Ancak, pazara gelen müşteriler genel olarak alışveriş yapıyor. Fiyat araştırması yapan kesimin sayısı da oldukça fazla. Özellikle sabah saatlerinde yoğunluk biraz daha fazla. Halk genel olarak günün en sıcak saatlerinde Pazar alışverişi yapmaktan çekiniyor diyebiliriz” dediler.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.