Çarptığı sürücü mesai arkadaşı çıktı

Marmaris ilçesinde, kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Kamyonet ve motosiklet sürücülerinin aynı fırında çalıştığı ortaya çıktı.Kaza, akşam...

Çarptığı sürücü mesai arkadaşı çıktı

Marmaris ilçesinde, kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Kamyonet ve motosiklet sürücülerinin aynı fırında çalıştığı ortaya çıktı.

Kaza, akşam saatlerinde, Netsel Marina Kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir fırında servis elamanı olarak görev yapan Erkan Özkılıç’ın kullandığı 20 BU 145 plakalı kamyonet, otogar yönüne dönmek isterken, aynı işyerinde çalışan Hüseyin Dikiltaş’ın kullandığı ve karşı yönden gelen 48 SB 0385 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Dikilitaş olay yerinde hayatını kaybetti. Motosikletin arkasında bulunan 17 yaşındaki Selahattin Canıtez ise ağır yaralandı. Dikilitaş ve Özkılıç’ın aynı fırında çalıştıkları ve mesai arkadaşı oldukları ortaya çıktı. Dikilitaş’ın cesedi Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ağır yaralanan Canıtez de aynı hastanede tedavi altına alındı. Kamyonet sürücüsü Özkılıç, polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.