Carissa Otel hizmete girdi

1997 yılında Türk Ticaret hayatına başlayan ve ülke genelinde bir çok projeye imza atan GÖK-SAN Ltd. Şti. Muğla ilinde Turizm sektöründe de yatırımlarına devam ediyor.GÖK-SAN şirketinin yatırım alanlarından birisi olan turizm...

Carissa Otel hizmete girdi

1997 yılında Türk Ticaret hayatına başlayan ve ülke genelinde bir çok projeye imza atan GÖK-SAN Ltd. Şti. Muğla ilinde Turizm sektöründe de yatırımlarına devam ediyor.

GÖK-SAN şirketinin yatırım alanlarından birisi olan turizm sektöründeki Carissa Otel Turizmci İşadamı İskender Yalçın tarafından Menteşe’ye kazandırılarak hizmete girdi.

MUSKİ Genel Müdürlüğü karşısında hizmete vermeye başlayan Carissa Otel, Muğla bölgesinde turizm sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı kendine misyon etmiş.

Toplam 32 oda ve 84 yatak kapasitesi ile misafirlerine hizmet veren otelde 10 adet Standart Twin, 6 adet Standart French, 10 adet Deluxe, 4 adet Triple ve 2 adet King Deluxe odaları bulunmakta.

Şehir Otelciliği konusunda Muğla’daki hizmet açığını kapatmayı ve şehir otelciliğine yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçladıklarını belirten Carissa Otel Müdürü Kadir Aras; “Misafirlerimiz otelimizde evlerindeki konforu yaşayacaklar. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı yönetim ve personelimiz, misafierlerimize sağladığı ürün ve hizmetlerle Muğlada’ki vazgeçilmeziniz olmayı kendisine hedef edinmiştir” dedi.

Bu haber toplam 556 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.