“Çaresizlik Muğla’nın kaderi olmayacak”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatının başlaması ile ilgili olarak konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “ Çaresizlik artık Muğlalıların kaderi olmaktan...

“Çaresizlik Muğla’nın kaderi olmayacak”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatının başlaması ile ilgili olarak konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “ Çaresizlik artık Muğlalıların kaderi olmaktan çıkacak.” Dedi.

Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na hastane İnşaatına başlanması nedeniyle Muğlalılar adına teşekkür etti. Öztürk, hastane inşaatının tamamlanmasından sonra vatandaşların sağlık problemleri için artık çevre illerde tedavi aramayacağını söyledi.

Öztürk yaptığı açıklamada, “Muğla'nın ve Muğlalı’nın en büyük ihtiyaçlarından biri olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatı, kaba inşaatı tamamlanan Onkoloji binasının hemen yanında başladı. Artık Muğla'lı hemşehrilerimiz sabahın erken saatlerinde İzmir'e, Denizli'ye ve diğer illere tedavi olmak için taşınmayacaklar, artık çaresizlik onların kaderi olmayacak. Son derece modern bir hastane en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Nerede bir çalışma ve hizmet varsa, orada ak kadroların imzası var. Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na Muğlalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.