Canlarını zor kurtardılar

Milas ilçesinde misafirleri ile oturan ev sahibi koku üzerine odanın kapısını açınca bir anda evi alevler sardı. Ev sahibi ve misafirler kendilerini güçlükle dışarı attı.Milas Hacıilyas Mahallesi Ful Sokakta bulunan eski bir...

Canlarını zor kurtardılar

Milas ilçesinde misafirleri ile oturan ev sahibi koku üzerine odanın kapısını açınca bir anda evi alevler sardı. Ev sahibi ve misafirler kendilerini güçlükle dışarı attı.

Milas Hacıilyas Mahallesi Ful Sokakta bulunan eski bir kargir evde misafirleri ile oturan Sevcihan Sezgin evde hissettiği koku üzerine kokunun geldiği odaya yöneldi. Gelini, dünürü ve torunları ile oturan ev sahibi Sezgin kapıyı açtığı anda evi bir anda ateşler sardı. Hemen sigortayı kapayan ev sahibi ve misafirleri kendilerini kapıya atarak itfaiyeye haber verdi.

Ancak dar sokağa itfaiye ekipleri giremeyince ateş diğer odalara da sıçradı. Ana cadde üzerinden diğer binaların boşluğuna yaklaşık 150 metre hortum çeken itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Ev sahibinin de yardım ettiği söndürme çalışmalarını mahallelilerde şaşkın bakışlar ile izlerken ev sahibi ve gelini evde yanlarında bulunan küçük çocuğa da sarılarak gözyaşı döktü. Komşuları ise Sezgin ailesini sakinleştirmeye çalıştı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.