Cankurtaran Kursları sürüyor

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Sualtı Federasyonu’na bağlı Bodrum Cankurtaran Merkezi işbirliğinde üçüncü kez Cankurtaran Kursu düzenleniyor.Havuz, Plaj, Azmak, Su Sporları, Sitelerde bulunan havuzlar ve göl kenarlarında...

Cankurtaran Kursları sürüyor

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye Sualtı Federasyonu’na bağlı Bodrum Cankurtaran Merkezi işbirliğinde üçüncü kez Cankurtaran Kursu düzenleniyor.

Havuz, Plaj, Azmak, Su Sporları, Sitelerde bulunan havuzlar ve göl kenarlarında bulunan tesislerde ilk yardım ve cankurtaran bulundurması zorunluluğu getirilmesinin ardından

Muğla’da kurs düzenlemeye yetkili kılınan Ula Esnaf Odası üçüncü defa Cankurtaran kursu düzenliyor. Toplamda 3 gün süreli kurs, Türkiye Sualtı Federasyonu yönetim kurulu üyesi TSSF/ILS Altın Cankurtaran Eğitmeni Bedri Sincar tarafından teorik, uygulamalı ve yazılı sınavlardan geçerli notlar alan adaylar cankurtaran belgesini almaya hak kazanacak.

Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik, kurslara Muğla il genelinden ve diğer illerden katımlım olduğunu belirterek, “İşletmelerin mağduriyetlerini gidermek için üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Cankurtaran Kursu Eğitimine katılmak isteyenler 7 Temmuz 2014 tarihine kadar Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odasına bizzat müracaatlarını yapması gerekiyor. Cankurtaran Kursu Eğitimine Bronz sertifika 8 Temmuz 2014-10 Temmuz 2014 Gümüş Sertifika 8 Temmuz 2014-13 Temmuz 2014 tarihleri arasında düzenlenecek” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.