Canavar Cafer Muğla’da

“Canavar Cafer” adlı tiyatro oyunu Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları tarafından 14 Mart Cuma günü  saat 20.30’da İl Özel İdare Salonunda sahneye konuluyor.Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği  Tiyatrosu birbirinden...

Canavar Cafer Muğla’da

“Canavar Cafer” adlı tiyatro oyunu Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları tarafından 14 Mart Cuma günü  saat 20.30’da İl Özel İdare Salonunda sahneye konuluyor.

Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği  Tiyatrosu birbirinden önemli oyunları sahneye koymaya ve sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bugüne kadar bir çok oyunu sahneleyen tiyatro, “Canavar Cafer” adlı oyunu da sanatseverlerle buluşturuyor. Oyun 14 Mart Cuma günü  saat 20.30’da İl Özel İdare Salonunda sahnelenecek.

Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ücretsi olarak sergiledi Hisseli Harikalar Kumpanyası adlı oyun büyük ilgi ve beğeni topladı.

Mart  , Nisan ve Mayıs ayı içerisinde  ise 2014 tiyatro sezonu için şubat ayında Sizin Aşkınız Hangisi adlı tiratla  perdelerini açan  ekip  Refik Erduran’ın yazdığı Canavar Cafer  ve Sadık Şendil’in  yazdığı Gırgıriye  isimli oyunlarla perdelerini açacaklar. İlk oyun 14 Mart 2014 Cuma günü saat 20.30’ da İl Özel İdare Salonunda ücretsiz olarak sahnelenecek.  Canavar Cafer isimli oyun komedi ve toplam oyuncu kadrosu 10 kişiden oluşuyor. Gırgıriye isimli oyun ise yine komedi ve İstanbul’da yaşayan Romanların hayatların tatlı kesitlerle , şarkılı sözlü bir oyun  seyircisiyle buluşacak.

Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği yetkilileri Cuma akşamı ücretsiz olarak sunulacak olan oyuna herkesi davet ettiler.

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.