Canavar boş durmadı: 3 ölü, 2 yaralı

Fethiye ilçesinde meydana gelen ve alkolün sebep olduğu trafik kazasında otomobil kamyonun altına girdi. Kazada otomobildeki sürücü ile birlikte 3 kişi feci şekilde can verdi.Kaza Fethiye Kaş karayolu 25. kilometrede Çobanlar köyünde...

Canavar boş durmadı: 3 ölü, 2 yaralı

Fethiye ilçesinde meydana gelen ve alkolün sebep olduğu trafik kazasında otomobil kamyonun altına girdi. Kazada otomobildeki sürücü ile birlikte 3 kişi feci şekilde can verdi.

Kaza Fethiye Kaş karayolu 25. kilometrede Çobanlar köyünde meydana geldi. Saat 22.30 sıralarında Kaş istikametinden Fethiye’ye gitmekte olan Sami Karagül (50) idaresindeki 48 HJ 177 plakalı otomobil aşırı hız, alkol ve dikkatsizlik yüzünden karşı yönden gelen Mustafa Karagül idaresindeki 07 SBB 90 plakalı sıvı kimyevi gübre yüklü kamyonun altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü Sami Karagül ile birlikte yolcu olarak bulunan amcaoğlu Yusuf Karagül (35) ve Ali Sarı (36) feci şekilde kaza yerinde can verdi. Kazada otomobil hurdaya dönerken otomobildeki 3 kişinin cesedi araçta sıkıştı. Cesetler Fethiye Belediyesi Oto Kurtarma ekibi tarafından yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu güçlükle çıkartıldı. Kazayı duyan Çobanlar köyü vatandaşları ile Kaş Palamut köyü vatandaşları kaza yerine koştular. Fethiye Cumhuriyet Savcısı Mehmet Beşir Taş ve Fethiye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı kaza yerinde incelemelerde bulundu. Ölenlerin yakınları kaza yerinde fenalık geçirdi. Araçta sıkışan cesetler otomobil itfaiye tarafından kesilerek çıkartıldı. Cenazeler ceset torbalarına yerleştirilip Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eğlence yolu ölüm yolu oldu

Antalya’nın Kaş ilçesi Palamut köyünde kahve işletmeciliği yaptığı öğrenilen evli 2 çocuk babası Sami Karagül’ün alkollü olduğunu ileri süren damadı Orhan Canpolat, “Öğle saatlerinde telefonla görüştüm. Ben öğleden beri içiyorum. 5 gün ayık gezmemem lazım dedi. İşte sonuç bu, sıkıntısı yoktu. Her gün aşırı alkol alırdı." dedi. Olay yerine ilk gelen vatandaşlardan Hüseyin Nurel ise, "Aşırı bir gürültü duydum. Olay yerine geldiğimde otomobil kamyonun altındaydı, hepsi ölmüştü." diye konuştu. Palamut köyünden bazı vatandaşlar alkollü olan Sami Karagül ve arkadaşlarının Fethiye’ye bir gazinoya eğlenmeye gittiklerini söylediler. Çobanlar köyü Muhtarı Cemal Akça “Köydeki bu yolun her yıl en az 3-4 cana mal olduğunu belirterek bu yolda çok sık kaza meydana geldiğini söyledi.

İki sürücünün soyisim benzerliği

Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Sami Karagül ile kamyon şoförü Mustafa Karagül'ün akraba olmadıkları, soy isimlerinin benzer olduğu belirtildi. Kendi şeridinde giderken karşı yönden gelen aracın altına girdiği kamyon şoförü Mustafa Karagül Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazada ise bir kişi yaralandı.

Lise Kavşağı'ndan otogar istikametine seyir halinde olan Erdal Yıldırımın kullandığı 48 VD 805 plakalı motosiklet, yolun sağında park halinde iken karşı istikamete geçmek üzere manevra yapan Sadık Gür’ün kullandığı 48 VT 695 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosiklette yolcu olarak bulunan Sevtap Alsat adlı bayan yaralandı. Yaralı kadın olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altın alındı.

Ortaca ilçesinde meydana gelen diğer kazada ise kontrolden çıkan araç portakal bahçesine uçtu. Sürücü araçtan yaralı olarak kurtarıldı.

Bülent Özdemir (48) Ortaca İlçesi’nden 48 RH 571 plakalı otomobili ile Ekşilik Mahallesi’ne geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip, sağ tarafta bulunan portakal bahçesine uçup, yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Servisi’ne ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği Ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Ortaca 112 Acil Servis Ambulansı ile trafik ekipleri araçta bulunan yaralı Bülent Özdemir’i ambulansı alıp, Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Acil Serviste yapılan muayenesinde kafasında yarık, boyun kısmında ağrının olması nedeniyle hastanede kontrol altına alındı. Kazalarla ilgili soruşturmalar başlatıldı.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.