Can Melek Projesi’ne destek

Marmaris’te Zihinsel Engelli vatandaşların kaybolduğunda aileleri ile iletişimlerini sağlamak amacıyla yaptırılan bilekliklerin dağıtımına başlandı.Muğla Yabancılar Derneği üyeleri tarafından, hayata geçirilen ‘Can Melek’...

Can Melek Projesi’ne destek

Marmaris’te Zihinsel Engelli vatandaşların kaybolduğunda aileleri ile iletişimlerini sağlamak amacıyla yaptırılan bilekliklerin dağıtımına başlandı.

Muğla Yabancılar Derneği üyeleri tarafından, hayata geçirilen ‘Can Melek’ projesi ve bilekliklerin tanıtımını tüm Muğla genelinde olduğu gibi Marmaris’te de yapılmaya başlandı.

Muğla ve Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği tarafından kaybolmaları durumunda aileleriyle irtibata geçilmeleri için, zihinsel engellilerin kullanacağı özel bileklikler hazırlanmasını içeren 'Can Melek Projesi' bilekliklerinin tanıtımı Marmaris’te başladı. Projenin öncüleri arasında yer alan Ak Parti Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Tulgay Hasar, projeyle ilgili Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Adayı Doğan Tugay ve Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi Tolga Çakmak’a bilgi verdi.

Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Adayı Doğan Tugay projenin engelli vatandaşlar için güzel bir örnek teşkil ettiğini ifade ederek projeye ellerinden gelen bütün desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Özel Yücelen Hastanesi Başhekimi Tolga Çakmak, projeyi çok beğendiğini ifade ederek Hasar’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.