“Çamurdan kurtulduk”

Seki mahallesinde yıllardır hizmet alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Seçmen ve parti ayrımı yapmadan hizmet eden Başkan Yakup Otgöz’e...

“Çamurdan kurtulduk”

Seki mahallesinde yıllardır hizmet alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Seçmen ve parti ayrımı yapmadan hizmet eden Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür ediyoruz diyen Sekili vatandaşlar; “Yolların çamur olmasından kurtulduk, inşallah hizmetler yine devam eder” dediler.

Seydikemer Belediyesi yaz boyunca yol yapım çalışmalarını devam ettirdiği Yayla Bölgesinde yaz sezonun sonuna geldi. Son olarak Seki mahallesinde çalışmalarını tamamlayan asfalt ekipleri merkeze iniyor. Seki mahallesinde 2,8 km asfalt yol ve 5800 metrekare parke yol yapan ekipler Ören Mahallesinden çalışmalara devam edecek.

Seki mahallesinde yol yapım çalışmalarını değerlendiren vatandaşlardan Belediyenin yol yapım hizmetlerinden oldukça memnun. Kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulduklarını ifade eden mahalle sakini Muammer Bayat: “Şu anda çok memnunuz. Yollar yapıldı çamurdan kurtulduk. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Mahallelerine 11 yıldan beri hizmet alamadıklarını belirten Ali Bayat da: “Çok memnunuz Allah razı olsun Başkanımızdan. 11 senedir hizmet gelmiyordu. Teşekkür ederiz. Yani bu iyilik yeter bize. Asfalt çalışması oldu büz atıldı asfaltlar yapıldı” diye konuştu.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri’nde görevli personel Fahri Can, yayla bölgesinden 6 aydır durmadan çalıştıklarını kaydetti. Can; “Araçlarımız tüm yayla mahallelerinin tamamında. Asfalt çalışmaları bitmiş vaziyette. Son olarak da Seki Mahallesini de nasip olursa bugün bitireceğiz. Sahil Yöresine taşınacağız. Halkımız bizden memnun bizde halkımızdan memnunuz. İnşallah hizmetlerimiz bu şekilde devam edecek” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden emekli öğretmen Sadettin Türkmen de “Seydikemer Belediye Başkanımızın gayretli çalışmaları neticesinde tozdan, topraktan kurtulacağız. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki yapacak olduğu işlerde hizmetlerinde devamını gelmesini temenni ediyoruz. Ayrıca Fahri Bey’e gayretlerinden dolayı, hizmetlerinden dolayı kendisine çok çok teşekkür ederiz. Çok gayretli çalışıyor, çalışmalarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakini Nevzat Abalı: “Evimizin önündeki yolu yaptığından dolayı başkanımıza çok teşekkür ederim. Memleketimize iyi hizmetleri var, bunun için bahtiyarız. Buraya aşağı yukarı 20 seneden beri hizmet gelmiyordu. Şimdi bu başkanımız geldikten sonra yollarımıza, ana yollarımıza, çeşitli hizmetler vermeye başladı, çok teşekkür ederim” dedi.

“Seçmen ayrımı yapmıyorlar”

Seydikemer Belediyesinin eksiksiz çalıştığını ifade eden mahalle sakini Esin Türkmen: “Göründüğü kadarıyla güzel çalışıyorlar, seçmen ayrımı yapmıyorlar. Yani şu partidendi de bu mahalle biz orayı yapmayalım demiyorlar. Her yeri eksiksiz yapıyorlar o yüzden teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.