Çamlık Mahallesinin su hattı yenilendi

İçme suyu hatlarının kullanım ömürlerini tamamlaması nedeniyle su sıkıntısı yaşayan Bodrum ilçesinin Çamlık Mahallesi’nde Muğla Büyükşehir BelediyesiMUSKİ ekipleri tarafından içme suyu hat yenileme çalışmaları tamamlandı.Muğla...

Çamlık Mahallesinin su hattı yenilendi

İçme suyu hatlarının kullanım ömürlerini tamamlaması nedeniyle su sıkıntısı yaşayan Bodrum ilçesinin Çamlık Mahallesi’nde Muğla Büyükşehir BelediyesiMUSKİ ekipleri tarafından içme suyu hat yenileme çalışmaları tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarına girilmesiile birlikte Bodrum ilçesinde içme suyu altyapı çalışmalarını hızlandırdı. MUSKİ ekipleri tarafından,Bodrum ilçesinin Çamlık Mahallesi’nde kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hatları yenilendi.

Çamlık Mahallesi içme suyu hat yenileme çalışmalarına 2 kepçe ve 3 personel ile devam eden MUSKİ ekipleri, yaklaşık 2 haftalık çalışmanın ardından mahalledeki hanelerin abone bağlantılarını da yeniledi.

Bölgedeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yaz sezonunda sıkıntı yaşanmaması için mahallede tıkanan içme suyu hatlarını yenileri ile değiştirdiklerini ifade etti.

Ülgen, “Çamlık Mahallemizdeki içme suyu hatlarının ekonomik ömrünü tamamlaması ve mevcut kullanım debisini karşılamaması nedeniyle su sıkıntılarının daha da katlandığını gördük. Bu nedenle MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak bölge halkının sorunsuz bir yaz ayı geçirmesi için su ihtiyaçlarına uzun süre cevap verecek bir çözüm ürettik. Çalışmalarımız ile birlikte mahallenin 2 bin 500 metrelik içme suyu hattı ile birlikte abone hatlarını da yeniledik. Plan ve programlarımız dahilinde Bodrum ilçemizde içme suyu yönünden sorun tespit ettiğimiz mahallelerde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bodrum ilçemizin içme suyu alt yapısını her yönü ile sorunsuz hale getirmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Dr. Osman Gürün’ün talimatlarını dikkate alarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.