Cami avlusunda her akşam iftar

Yatağan yeni Mahalle Camii imam hatibi Üzeyir Yıldırım ve müezzin Olcay Kuzgun öncülüğünde her akşam yaklaşık 200 vatandaşa iftar yemeği veriliyor.Yeni Mahalle Camii avlusunda verilen yemeğe hali vakti iyi olan kişilerin sponsor...

Cami avlusunda her akşam iftar

Yatağan yeni Mahalle Camii imam hatibi Üzeyir Yıldırım ve müezzin Olcay Kuzgun öncülüğünde her akşam yaklaşık 200 vatandaşa iftar yemeği veriliyor.

Yeni Mahalle Camii avlusunda verilen yemeğe hali vakti iyi olan kişilerin sponsor olduğu öğrenildi. Sadece öncülük ettiklerini belirten Yatağan Yeni Mahalle Camii imam hatibi Üzeyir Yıldırım; “Ramazan ayının başlamasıyla cami avlusunda her akşam İftar yemeği düzenliyoruz. İftar yemeğini 4 gün boyunca Kırcı Mermer işletmecisi H. Hüseyin Mermer üstlendi diğer günlerde hayırsever vatandaşlarımız üstlendi destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Müftü Hocamız Şahabettin Yılmaz’ında her akşam katılıp yemek duası yapması etkinliği güzelleştiriyor. İftar yemeği ramazan ayı boyunca devam edecektir” dedi.

İftar yemeklerinin köyden mahalleye dönüşen yerlerde de verilse çok iyi olacağını belirten, Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’da şunları söyledi: “Bilindiği üzere Ramazan ayı kaynaşma, dayanışma, paylaşma ayıdır. Keşke Mahalle camilerinde de böyle iftar yemekleri düzenlense hem kadınlarımıza kolaylık olur hem de sosyal bir ortam oluşur. Üzeyir Yıldırım hocam ve müezzin Olcay Kuzgun bu güzel etkinliği başlattılar öncülük ettiler kendilerine kutluyorum. İyilik sofralarının kurulmasına katkı yapanlara ben de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.