ÇAM AĞACINDA ASILI BULUNDU

Muğla ‘nın Ula İlçesi Hamamlar Mevkii’nde, Salı Sabahı, Ula’ daki Yüksek Okul karşısında bulunan ormanlık alanda, çam ağacına iple asılı bir erkek cesedi görüldü. (Mustafa YILDIRIM)Gören kişilerin jandarmaya haber...

ÇAM AĞACINDA ASILI BULUNDU

Muğla ‘nın Ula İlçesi Hamamlar Mevkii’nde, Salı Sabahı, Ula’ daki Yüksek Okul karşısında bulunan ormanlık alanda, çam ağacına iple asılı bir erkek cesedi görüldü. (Mustafa YILDIRIM)

Gören kişilerin jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen Ula Jandarma Ekipleri ve Savcılık Yetkilileri, henüz gerekli araştırmaları yapmadığı için olayla ilgili bir paylaşımda bulunulmasına izin vermedi.

Daha sonra edinilen bilgiye göre Zonguldak 1976 Doğumlu olup, Ula İlçesi’ nde yaşayan Şinasi Oğlu, İnşaat İşçisi Gürcan Üstündağ ismindeki kişinin, asılı olduğu çam ağacında, hayatını kaybettiğinin bilgisi paylaşıldı.

Olayın 112 Acil Servisi’ ne bildirildiği ve ilk incelemeye göre yaşamını yitiren Gürcan Üstündağ’ ın adli tıp kurumuna gönderildiği ve olayla ilgili olarak soruşturmanın da başlatıldığı açıklandı.

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.