Çalış plajı temizlendi

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü aralıksız çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni bağlanan belde ve köylerde sorunsuz bir şekilde temizlik hizmeti sürerken Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, turizm...

Çalış plajı temizlendi

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü aralıksız çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni bağlanan belde ve köylerde sorunsuz bir şekilde temizlik hizmeti sürerken Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, turizm sezonu öncesinde Göcek ve Ölüdeniz’in ardından Çalış Plajı’nda da 15 kişilik ekip ile temizlik çalışması yaptı. Belediye’nin temizlik çalışmasına esnaflarda dükkânlarının ön kısımlarını temizleyerek destek verdiler. Turistlerinde Belediye ekipleriyle temizlik yaptığı da görülürken, temizlik çalışmasından dolayı bölgedeki turistler ve esnaflar memnuniyetlerini dile getirdiler.

15 kişilik ekipler tarafından yapılan temizlik çalışmasına esnaflar ve turistlerde destek verdi. Şat burnu mevkiinden temizliğe başladıklarını söyleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü şefi Durali Bağlıca, “Yaklaşık 15 kişilik ekiplerimizle temizlik çalışmasını gerçekleştirdik. Göcek ve Ölüdeniz bölgesinde ekiplerimiz genel temizlik çalışmalarını tamamladık. Bu bölgede de ekiplerimiz gün boyu çalışmalarımız sürecek” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.