Çalınan araç Marmaris’te ele geçirildi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde park halindeyken çalınan otomobil, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin takibi sonucu Marmaris’te bulunurken, şüpheli şahıs yakalandı.Mustafa AktaşYatağan’da park halindeyken çalınan...

Çalınan araç Marmaris’te ele geçirildi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde park halindeyken çalınan otomobil, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin takibi sonucu Marmaris’te bulunurken, şüpheli şahıs yakalandı.

Mustafa Aktaş

Yatağan’da park halindeyken çalınan otomobil, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin takibi sonucu Marmaris’te bulunurken, şüpheli şahıs yakalandı.

Yatağan İlçesinde Polis Merkezi Amirliğine gelen müşteki N.A. isimli şahıs otomobilini kısa bir süre önce İlçe Merkezinde park ettiğini sonrasında ise aracının yerinde olmadığını öne sürerek çalıntı müracaatında bulundu.

Çalınan araç ile ilgili olarak Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırma sonucuaracı çalan şahsın kimlik bilgilerine ulaşarak, araç ile beraber şahsın Marmaris’te bulunduğunu tespit etti.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile koordineli olarak yapılan çalışma neticesinde şüpheli T.T. isimli şahıs çalıntı araç ile beraber yakalandı.

Olaylı ilgili adli işlemler devam ediyor.

Öte yandan Yatağan polisinin çalınan araçla birlikte olayın şüphelisini başarılı bir çalışma sonucunda kısa bir süre içerisinde yakalaması vatandaşların takdirini topladı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.