Çaldıklarını satarken yakalandılar

Milas’ın Güllük Mahallesi’nde, farklı tarihlerde meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayı jandarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda çözüldü.Birçok evden, televizyon ağırlıklı olmak üzere ev eşyalarının çalınması...

Çaldıklarını satarken yakalandılar

Milas’ın Güllük Mahallesi’nde, farklı tarihlerde meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayı jandarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda çözüldü.

Birçok evden, televizyon ağırlıklı olmak üzere ev eşyalarının çalınması gibi hırsızlık olaylarını inceleyen Milas ve Güllük Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalınan bir televizyonu satmak isteyen şüpheli İ.K.’yı belirledi. Şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla Güllük’te hareket halinde olduğu araçta gözaltına alındıktan sonra T.C. adlı şahsın da kendisine yardımcı olduğunu söyledi. Gelişme üzerine diğer şahıs da gözaltına alındı.

Güllük’teki evlere ait çalınan elektronik ve ev eşyaları, zanlıların evinde yapılan arama sonucunda bulundu. Eşyalar, jandarma ekipleri aracılığıyla sahiplerine verildi. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli için mahkeme tutuklama kararı aldı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.