Çaldıkları altınları satarken yakalandılar

Marmaris İlçesi’nde 2 gün önce bir villadan 40 bin lira değerinde altınla 8 bin lirayı çalarak kayıplara karışan hırsızlık zanlıları, altınları kuyumcuda bozdururken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.Çamdibi Mahallesi...

Çaldıkları altınları satarken yakalandılar

Marmaris İlçesi’nde 2 gün önce bir villadan 40 bin lira değerinde altınla 8 bin lirayı çalarak kayıplara karışan hırsızlık zanlıları, altınları kuyumcuda bozdururken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Çamdibi Mahallesi 273. Sokakta, 21 Haziran Cuma günü N.G’ye ait villada 40 bin liralık ziynet eşyası ve 8 bin lira para, gece yarısı villaya giren hırsızlar tarafından çalınmıştı. Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, 155 polis hattına yapılan, şüpheli bir kişinin altın bozdurduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, kuyumcuda K.T’yi çalınan altınları bozdururken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan K.T.’nin verdiği ifade doğrultusunda farklı adreslere yapılan baskında da soygunu gerçekleştirdiği iddia edilen S.K., M.B., ve M.U. isimli zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların villa soygunu dışında farklı noktalarda 2 hırsızlık olayı daha gerçekleştirdikleri tespit edildi. Zanlılarla birlikte ele geçirilen ziynet eşyaları villa sahibi N.G.’ye teslim edildi. Zanlılardan M.U. ve S.K.’nin çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilirken, 4 şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan S.K ve M.U tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer iki zanlı M.B. ve K.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.