Çaldığı aracı bırakıp kaçtı

Menteşe ilçesinde park halinde olan aracı çalan şahıs, polisi görünce aracı yol kenarında bırakarak ormanlık alana kaçtı ve izini kaybettirdi.Menteşe’de park halindeki aracı çalan şüpheli, 14 saatlik bir kaçışın ardından...

Çaldığı aracı bırakıp kaçtı

Menteşe ilçesinde park halinde olan aracı çalan şahıs, polisi görünce aracı yol kenarında bırakarak ormanlık alana kaçtı ve izini kaybettirdi.

Menteşe’de park halindeki aracı çalan şüpheli, 14 saatlik bir kaçışın ardından dağlık alanda polisin takibini fark edince aracı yol kenarına park ederek ormanlık alandan firar etti.

Menteşe ilçesi H.G'ye ait 48 ET 749 plakalı otomobil park halinde iken kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından çalındı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası polis ve jandarma ekipleri plaka üzerinde aracı aramaya başladı. Otomobilin Menteşe Yılanlı mevkiinde küçükbaş hayvana çarptığı ihbarının ardından ekipler şehir girişinde uygulama yaptı. Aracın şehir merkezine gelişi esnasında polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve kimliği belirlenemeyen sürücü, yaşanan kovalamacanın ardından otomobili yol kenarında bırakarak ormanlık alana kaçtı.

Şüphelinin yakalaması için ormanlık alanda geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Park halindeki araç üzerinde olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Kaçan araç hırsızının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.