Çalca’nın rozetini Bahçeli taktı

Muğla ve ilçelerinin belediye başkanlarını tanıtmak için Muğla’ya gelen MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli, CHP’den MHP’ye geçen Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalcı’nın rozetini taktı.Muğla’da bulunan MHP Genel Başkanı...

Çalca’nın rozetini Bahçeli taktı

Muğla ve ilçelerinin belediye başkanlarını tanıtmak için Muğla’ya gelen MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli, CHP’den MHP’ye geçen Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalcı’nın rozetini taktı.

Muğla’da bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sabah saatlerinde Ula İlçesine bağlı Akyaka Belediyesi’ne gelerek İl Başkanlığı’nca düzenlenen sabah kahvaltısında partililerle bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Bahçeli daha sonra CHP’den MHP’ye geçen Belediye Başkanı Ahmet Çalca’yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Ahmet Çalca, MHP Lideri Bahçeli’ye Sakin Kent ilan edilen beldelerindeki turizm faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli Akyaka ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Ahmet Çalca beyefendi MHP'yi şereflendirerek aramıza katılmış. Kendisi Ula Belediye Başkan adayımızdır. Ancak, böyle güzel bir beldenin belediyeden mahrum bırakılması yanlıştır. Ahmet Çalca beyefendi bu kez, Allah nasip eder seçilirse, Ula Belediye Başkanı olarak sizleri yalnız bırakmayacak. Akyaka'daki bütün hizmetleri bu defa Ula Belediye Başkanı olarak sizlere sunmaya gayret gösterecektir. Bu nedenle bu seçimlere önem vermeliyiz. Bu seçimler sadece belediye başkanını seçmekle kalmayacak, milletimizin geleceğini de ilgilendiren seçim olacaktır. Bu nedenle mazeret kabul edilmeksizin sandığa giderek oylarımızı kullanmalıyız. İnşallah ileriki yıllarda kapatılan belde belediyelerinin açılması noktasında gayret göstereceğiz. Böyle güzel ve turizme açık alanda belediye hizmetlerini ortadan kaldırarak köye dönüştüren düşünce yanlış bir düşüncedir”

“30 Mart’ta sandığa gidin”

Belediye Meydanı'nda halka hitap eden Bahçeli, vatandaşlara, “Yerel seçimler Türkiye'nin aydınlık geleceği için bunu bir başlangıç, önemli bir aşama kabul edip Recep Tayyip Erdoğan'ı uyarmalıyız, milleti uyandırmalıyız. 30 Mart'ta sandığa giderek, Ak Parti iktidarına gereken cevabı verin. 51 ile geldin 51 ile güle güle Recep ağa diyelim gitsin. Bunu yapacağınıza inanıyorum. Çünkü bu seçim sadece belediye başkanını seçmekle kalmayacak, arkasından 28 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi var. 2015 Haziran ayında milletvekilliği seçimleri var. Ancak Türkiye'nin aydınlık geleceği için bunu bir başlangıç, önemli bir aşama kabul edip Recep Tayyip Erdoğan'ı uyarmalıyız, milleti uyandırmalıyız. Seçimlerde Ak Parti'nin oy oranının düşmesi halinde Recep Tayyip Erdoğan'ın, cumhurbaşkanlığı hayali ortadan kalkacaktır" diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.