Çalca, MHP’den aday

Muğla’nın turistik beldelerinden Akyaka’nın Belediye Başkanı Ahmet Çalca, CHP’den istifa ederek MHP’ye üyeliğini yaptırdı ve MHP’den Ula Belediye Başkan Adayı oldu.Yerel seçimler öncesi CHP’den istifa eden Muğla’nın...

Çalca, MHP’den aday

Muğla’nın turistik beldelerinden Akyaka’nın Belediye Başkanı Ahmet Çalca, CHP’den istifa ederek MHP’ye üyeliğini yaptırdı ve MHP’den Ula Belediye Başkan Adayı oldu.

Yerel seçimler öncesi CHP’den istifa eden Muğla’nın Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, MHP’ye geçti. Çalca, MHP’nin Ula Belediye başkan adayı oldu.

Büyükşehir statüsünün ardından kapanacak olan Akyaka Beelediyesi’nin iki dönem CHP’den Belediye başkanı seçilen Ahmet Çalca, CHP’den Ula Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Yapılan temayül yoklamasında aday olamayan Çalca, Sakartepe’den aşağı tabir edilen Gökova bölgesinden Ula Belediye başkanlığına aday olmaması nedeniyle vatandaşların ısrarı üzerine geçtiğimiz günlerde partisinden istifa etmişti. İstifa sonrası MHP ile yapılan görüşmelere sonrası MHP’nin Ula Belediye Başkan adayı oldu.

MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ahmet Çalca ile uzun süredir yaptıkları görüşmeler sonunda Çalca’nın MHP’ye geçtiğini açıkladı. MHP İl Başkanı Korkmaz, “Akyaka Belediye Başkanımız Ahmet Çalca ile yapılan görüşmeler sonunda MHP çatısı altında siyasete devam edeceğini açıkladı. Biz de partiye kaydını yaparak Ula Belediye başkan adayımız olarak Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca’yı belirledik. Ula ilçemizde Ahmet Çalca ile iyi bir çalışma sonrası ilk defa Ula ilçesini MHP’li bir belediye başkanının yönetmesi için çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.