Çalca aday adaylığını açıkladı

Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, Ulu İlçesi için CHP’den aday adaylığını Ula’da parti ilçe binası önünde düzenlediği bir basın açıklaması ile resmen açıkladı.Akyaka beldesindeki çalışmalarını özetleyerek...

Çalca aday adaylığını açıkladı

Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, Ulu İlçesi için CHP’den aday adaylığını Ula’da parti ilçe binası önünde düzenlediği bir basın açıklaması ile resmen açıkladı.

Akyaka beldesindeki çalışmalarını özetleyerek konuşmasına başlayan Çalca, aynı kararlılık ve azimle şimdi de Ula’yla hizmet etmek istediğini vurguladı. Çalca; “Emeği ile çalışarak ailesinin rıskını kazanan, devrimci ruhu olan, adalet duygusu taşıyan, vicdanlara sesleniyorum.

Ula belediye başkanlığı görevi için CHP üyelerinden yetki istiyorum.Ula ilçesinin sahil kenti olmasına rağmen yıllardır hak ettiği iyi yaşama standartını yakalaması için ekibimle birlikte katılımcı olarak çalışacağım. Sakin kent belgesini Ula'ya taşıyarak Akyaka'ya uğrayan her ziyaretçinin çoğunu da Ula'ya uğramasını sağlamak için projelerim olacak.

Ula ilçesinin kimlikli bir kent olması için mimari yapısını ve doğasını, kültürel değerlerini, el sanatlarını koruyarak uluslararası marka yapacağım. Mimari projeleri ula halkına ücretsiz sağlayacağım.Esnafa, hayvancılığa, çiftçiliğe destek olacağım, olimpiyatlara yüzücü yetiştireceğim. Ula’nın kalkınmışlık endeksini Marmaris, Bodrum, Fethiye seviyesine çıkartacağım.

İl başkanıma, ilçe başkanıma saygılarımı sunar, katılan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.