Çakıroğlu, tekrar göreve getirildi

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Muğla Türk Büro-Sen’in 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Öğretmenevinde gerçekleşen genel kurula Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Tahir Yüzbaşıoğlu, Aydın Türk Büro-Sen Şube...

Çakıroğlu, tekrar göreve getirildi

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Muğla Türk Büro-Sen’in 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Öğretmenevinde gerçekleşen genel kurula Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Tahir Yüzbaşıoğlu, Aydın Türk Büro-Sen Şube Başkanı Mehmet Kamil Taşkır, Muğla Kamu-sen İl Temsilcisi ve Türk –Eğitim-Sen Şube Başkanı Mürsel Özata ile Kamu-Sen’e bağlı sendika temsilcileri katıldı.

Türk Büro-Sen Muğla Şube Başkanı Sami Çakıroğlu kongrede yaptığı konuşmada; ”Türk Büro-Sen İl Temsilciliği olarak 2010 yılı ve sonrası yılları kapsayan dönemde memur kardeşlerimizle yakın temasta bulunularak çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Bundan sonraki dönemde, yeni oluşacak olan yönetim kurulu, il temsilciliğinin bırakmış olduğu görevi şevk ve azimle devam ettirecektir. Muğla ilinde bu günlerde 430’larda olan üye sayısını çoğaltmak için gereken çalışmayı yapacağımızı taahhüt ediyoruz. Bundan sonrada, her eylem ve her faaliyetin Muğla’da görev yapan memur kardeşlerimizin haklarının alınması için yapılacaktır. Muğla’da, Türk Büro Sen’i bugünkü büyüklüğüne ulaşmasında ve mücadele saflarında bizi yalnız bırakmayan kardeşlerimize teşekkür ediyor desteklerinin devamını diliyorum” dedi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut Başkan Sami Çakıroğlu, güven tazeleyerek tekrar göreve getirildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.