Çağrı Merkezi İstişare Toplantısı yapıldı

12 Acil Çağrı Merkezinde görev yapan Orman, Doğa Koruma ve Milli Parklar, AFAD kurumlarının katıldığı istişare toplantısı Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Fethi Özdemir başkanlığında yapıldı. Toplantıya,...

Çağrı Merkezi İstişare Toplantısı yapıldı

12 Acil Çağrı Merkezinde görev yapan Orman, Doğa Koruma ve Milli Parklar, AFAD kurumlarının katıldığı istişare toplantısı Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Fethi Özdemir başkanlığında yapıldı. Toplantıya, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya, Uzman Jandarma VLL Çavuş Şube Sorumlusu Murat Akkaya, Sağlık Müdürlüğü Komuta Sorumlusu Dr. Ayşen Eroğlu, İtfaiye Amiri Mehmet Karyağdı, Yangınla Mücadele Mühendisi Orman Bölge Temsilcisi İsmail Durak, AFAD Sorumlusu Acil Durum Müdahale Şefi Faruk Dizdar, Acil Çağrı Merkezi Şefi Zuhal Korkmaz, Orman, AFAD ve personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, 112 Acil Çağrı Merkezlerinin kurulması ile daha bilinçli bir şekilde çalışma yaptıklarını, acil vakalara daha hızlı ve koordineli bir şekilde ulaşıldığını söyledi.

Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya yaptığı konuşmada, “Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi alışılmış kamu hizmeti anlayışının dışında, istişare ve eleştiriye açık, hatalarından ders alan bir kurum olarak vatandaşımızın zor zamanlarında ilk destek aldığı birim olarak yanında olmaya devam edecektir. İnsanımızı yaşatmanın devletin devamının ana esası olduğu bilinci ile karşılıklı bilgi paylaşımlarına devam edeceğiz" dedi.

Orman Bölge Müdürlüğü Temsilcisi Orman Mühendisi İsmail Durak, AFAD Sorumlusu Acil Durum Müdahale Şefi Faruk Dizdar, kurumları ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Toplantıda, kurumların karşılıklı olarak tespit ettikleri hususlar, vaka özelinde yapılacak tespit ve yönlendirme çalışmaları tartışılarak, en hızlı ve doğru şekilde vaka ekiplerine bilgi aktarmanın yolları tespit edildi.

Toplantı sonrasında, yeni göreve başlayan çağrı alıcıların eğitimine verdikleri katkılardan dolayı, Tennure Korkmaz, Gülay Yörük, Bilge Tekin'e Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya tarafından teşekkür belgesi verildi. Ayrıca, Şubat ayının çağrı alıcısı seçilen Dilek Karataş'a da saat hediye edildi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.