“Caddeler tarla gibi”

Yatağan Açık Pazaryerinde bulunan cadde ve sokaklarda yapılan kanalizasyon yenileme, enerji nakil hatlarının yeraltına alınması ve PTT çalışmalarından dolayı kazılmasından sonra ortaya çıkan tabloya pazar esnafı ve semt sakinleri...

“Caddeler tarla gibi”

Yatağan Açık Pazaryerinde bulunan cadde ve sokaklarda yapılan kanalizasyon yenileme, enerji nakil hatlarının yeraltına alınması ve PTT çalışmalarından dolayı kazılmasından sonra ortaya çıkan tabloya pazar esnafı ve semt sakinleri tepki gösteriyor.

Vatandaşlar; “ Pazar Yeri civarındaki cadde ve sokaklar adeta tarlaya döndü. Yağışlı havalarda çamur içinde yağış olmayan havalarda ise toz içinde kalıyoruz. Pazara gelmekte ve alışveriş etmekte çok zorlanıyoruz. Özellikle yağmurlu havalarda müşteri gelmemesinden dolayı pazarcı esnafı zarar ediyor. Hatta bir manav kendi parasıyla çakıl temin ederek kendi bölgesine çakıl dökmek zorunda kaldı. Çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilmesini istiyoruz” dediler.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ise; “Açık Pazaryerindeki cadde ve sokaklarda yapılan kanalizasyon yenileme ve enerji nakil hatlarının yeraltına alınma çalışmaları dolaysıyla kazılmasından sonra havalarda yağışlı gidince esnaflar ve vatandaşlar hayli sıkıntı çekti. Sosyal medyada ağır eleştiriler oldu. Vatandaş haklı mı haklı. Kazılan alanların hemen çakıllanmasın da bir aksaklık olduğunu kabul ediyorum. Ancak çalışmalar tamamlandıktan sonra çok rahat güzel günler gelecek. Alt yapı olmadan üst yapı olmaz.’ şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.