Büyükşehir’den  Masa Tenisi Turnuvası

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde düzenlenen Yaz Okulunda masa tenisi turnuvası düzenlendi.13 yaş ve altı yaşlarda Bodrum, Denizli, Söke ve Aydın’dan 42 sporcunun katıldığı...

Büyükşehir’den  Masa Tenisi Turnuvası

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde düzenlenen Yaz Okulunda masa tenisi turnuvası düzenlendi.

13 yaş ve altı yaşlarda Bodrum, Denizli, Söke ve Aydın’dan 42 sporcunun katıldığı turnuva; dostluk turnuvası olarak düzenlendi ve derecelendirme yapılmadı.

Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan yaptığı açıklamada bu organizasyonun çocukların yeni dostluklar edinmesi için düzenlendiği açıkladı. Ali İnan açıklamasına şu şekilde devam etti:  “42 sporcumuzun katıldığı turnuvamızda herhangi bir derecelendirme yapmadık. Amacımız yaz okuluna katılan çocuklarımızın yeni arkadaşlıklar kurması ve kaynaşmasını sağlamaktı. Çocuklarımızın küçük yaşta spora alışması, gelecek yaşamları için çok önemli. Yaz okulları sayesinde edindikleri dostluklar ve kazandıkları özgüven onların eğitim ve iş yaşamlarını etkileyecek unsurlardır. Bu düşünce ile hareket ederek çocuklarımızı farklı aktivite ve etkinliklerle ağırlamaya devam edeceğiz. ”

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.