Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nde Vali’ye ziyaret

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Çiçek: “Organize olup gazeteciler cemiyeti olarak...

Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nde Vali’ye ziyaret

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Valisi Amir Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Çiçek: “Organize olup gazeteciler cemiyeti olarak çalışmanız beni heyecanlandırdı. Bu demektir ki gazeteciler arasında birlikte bir hareket var. Doğru ve eksiksiz bilgi için basının zamanında bilgilendirilmesi taraftarıyım. İcraatlarımızın hedef kitlemizde yansımalarını görmemiz gerekir. Bu yansımayı en doğru biçimde  basından görebiliriz.” dedi.

Çalışma şevkinin insan sevgisinden beslendiğini vurgulayan Vali Çiçek vatandaşlarla gönül köprüleri kurmak gerektiğini söyledi.

Genç bir jenerasyonla yola çıktıklarını ve Muğla için çalıştıklarını söyleyen Dernek Başkanı Cem Kaytan: “Muğla için hep birlikte çalışmaya hazırız. Muğla’da görev yapmak ve yaşamak bir ayrıcalıktır.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.