Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni yönetim

Geçtiğimiz yıl 11 Ağustos 2014 tarihinde kurulan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, ilk olağan genel kurulunu Menteşe Belediyesi İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması...

Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni yönetim

Geçtiğimiz yıl 11 Ağustos 2014 tarihinde kurulan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, ilk olağan genel kurulunu Menteşe Belediyesi İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’nı İsmail Atesever, Divan Üyeliklerini ise Cenk Altınsoy ve Duygu Kaplan seçildiler.

Genel Kurulda Kurucu Başkan Cem Kaytan bir konuşma yaparak Kurucu Yönetimin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi verirken, kogreye katılım gösteren bütün üyelere teşekkür etti.

Geçmiş dönem faaliyet raporu okunduktan sonra ibra edildi. Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda ise 2 yıl görev yapacak olan yeni yönetim kurulu belirlendi.  Üyelerin oyları ile belirlenen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Cem Kaytan (Muğla Life Dergisi Sahibi), Cavit Yıldırım (DHA Yatağan Temsilcisi ve Pusula Gazetesi Sahibi), Hüseyin Atılgan (Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü), Nejat Altınsoy (Muğla Kent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü), Adem Ülker (Yeni Asır İl Temsilcisi),Durmuş Genç (Anadolu Ajansı Muğla Büro Şefi) ve Burcu Çetinkaya (Şah Gazetesi Muhabiri)

Ayrıca cemiyetin diğer yönetim organları da belirlenirken şu şekilde oluştu:

Yedek Üyeler: Hasan Telli, Cenk Altınsoy, Batuhan Altın, Duygu Kaplan, Selahattin Birgili, Aykut Kurt ve Sinan Boyacı.

Denetim Kurulu Üyeleri: Eminer Güner ve Nurcan Kavlak.

Yönetim görev dağılımı yaptı

Yapılan olağan genel kurul sonucu göreve getirilen Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetim kurulu toplantı yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Yeni yönetim ve görevleri şu şekilde gerçekleşti:

Cem Kaytan Başkan, Hüseyin Atılgan Başkan Yardımcısı, Cavit Yıldırım Genel Sekreter, Durmuş Genç Saymanlığa; Nejat Altınsoy, Adem Ülker ve Burcu Çetinkaya da üyeliklere seçildiler.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.