BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ŞEKER VE TANSİYON ÖLÇÜMÜ

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ekipleri 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla il genelinde vatandaşlara şeker ve tansiyon ölçümü yaptı. Yatağan garajında açılan çadırda da sağlık ekibi vatandaşların şeker...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ŞEKER VE TANSİYON ÖLÇÜMÜ

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ekipleri 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla il genelinde vatandaşlara şeker ve tansiyon ölçümü yaptı. Yatağan garajında açılan çadırda da sağlık ekibi vatandaşların şeker ve tansiyon ölçümü hizmeti sundu.

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan’da,  garajında 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla kurulan çadırda hemşire Gülsiye Seven tarafından vatandaşlara ücretsiz şeker ve tansiyon ölçümü hizmeti verildi.

Bu konuda Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle il genelinde vatandaşların şeker ve tansiyon ölçümünü yapıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal Hizmetler birimi diyabet hastalığına dikkat çekmek için çalışmalarına devam ediyor. 2014 yılından bu yana her yıl 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle şeker ölçümü yapan ekipler 8 Kasım Pazartesi günü başladığı ölçümleri 14 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. Ölçümlerde değerleri normalin dışında olan vatandaşlar ilgili sağlık birimlerine yönlendiriliyor.”

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.