Bütün varlıkları yangında kül oldu

Fethiye'de serada başlayan yangın eve sıçradı. Yangında serası ve evi yanan çiftçi gözyaşlarına hakim olmadı.Fethiye’nin Çamköy Beldesi Türbe mahallesinde Bayram Çakal’a ait (56) ait naylon serada önceki akşam saat 21:00...

Bütün varlıkları yangında kül oldu

Fethiye'de serada başlayan yangın eve sıçradı. Yangında serası ve evi yanan çiftçi gözyaşlarına hakim olmadı.

Fethiye’nin Çamköy Beldesi Türbe mahallesinde Bayram Çakal’a ait (56) ait naylon serada önceki akşam saat 21:00 sıralarında başlayan yangın bir anda serayı alev topuna çevirdi. Bayram Çakal ve eşi Zeynep Çakal evden fırlayıp yangına müdahale etmek istediler..Karaçulha Belediye İtfaiyesi kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahalede bulundu.İçinde domates ekili olan seradaki yangının söndürme çalışması sırasında büyük panik yaşandı.Yangın itfaiye tarafından kontrol altına alınıp söndürüldükten sonra çiftçi Bayram Çakal ve eşi gözyaşlarını tutamadı. Sağlık görevlileri, çiftin tansiyonunu ölçerek ilk yardımda bulundu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Komşuların teselli etmeye çalıştığı Bayram Çakal, "Evde uyurken yangının çıktığı haber verildi. Seram ve evim elden gitti” diye konuştu.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.