Bulvar, Yatağan’a Yakışacak

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yapımı süren İnönü Bulvarı’nda incelemeler yaptı ve Bulvar üzerindeki esnaflarla teker teker görüşüp, fikir alışverişinde bulundu. Karantinada 14 gün kaldığını belirten Toksöz, ...

Bulvar, Yatağan’a Yakışacak

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yapımı süren İnönü Bulvarı’nda incelemeler yaptı ve Bulvar üzerindeki esnaflarla teker teker görüşüp, fikir alışverişinde bulundu. Karantinada 14 gün kaldığını belirten Toksöz,  çeşitli söylentiler olsa da amacımız, her soruna bir çözüm üretmektir!’ dedi ve İnönü Bulvarı’ nın Yatağan’a yakışacak bir projede olacağının vurgusunu yaptı.

Mustafa AKTAŞ

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, beraberinde Başkan Yardımcıları İsmail Kaya ve Ahmet Yunus Tuna, Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Kuzu ile yapımı süren İnönü Bulvarı’nda incelemeler yaptı. Karantinada 14 gün kaldığını belirten Toksöz,  çeşitli söylentiler olsa da amacımız, her soruna bir çözüm üretmektir!’ dedi.

İncelemeler sırasında konuşan Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kuzu, esnaflarının mağduriyet yaşamasından korktuğunu belirtti ve “Bölgedeki esnaflarımız, özellikle oluşan kot farkından rahatsızlık duyuyor. Bu konuya mutlak suretle çözüm üretilmesi gerekiyor. Ayrıca yeni yapılacak olan kaldırımların, Bulvar üzerinde yer alan esnafların, rahatça yük indirip bindirmesine engel olacağı düşünülüyor. Bu durumdan Bulvar Esnaflarımız mağdur olacak. Umarız, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün girişimleriyle, bu sorunlarımıza bir çözüm üretilir ve bu büyük yatırım, ilçemizdeki kimseyi mağdur etmeden hayata geçirilmiş olur!” diye düşüncelerini açıkladı.

BULVAR KOT FARKLARI

Esnaflarla yaptığı fikir alışverişinin ardından görüş belirten Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Yatağan’a yakışır bir projede, çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnönü Bulvarı’ndaki çalışmaları yerinde incelemek üzere buraya geldik ve esnaflarımızla görüşüyoruz. Herkesin sorununa elimizden geldiğince çözümler üretmeye çalışıyoruz, çalışacağız da! Vatandaşlarımızın en çok rahatsızlık duyduğu konulardan biri olan kot farkı için ne yazık ki bir müdahale etme şansımız yok! Çünkü bu zamana kadar yapılan binaların kot farkları da birbirinden farklı! Dolayısıyla her binaya uygun kot farkı oluşturulması gibi bir durum söz konusu değil! Fakat kot farkından dolayı kimsenin mağdur olmaması için elimizden geleni yapacağız. Bununla ilgili düzenlemeler, zaman kaybetmeden yapılacak! Üzerinde durduğumuz en önemli konulardan birisi ise Bulvar üzerindeki esnafların yük indirip bindirme sırasında mağdur olmaması! Bunun sözünü rahatlıkla veriyorum, bu konuda kimse mağdur olmayacak ve sorunu mutlaka çözeceğiz! Kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın! Ayrıca Cumartesi Pazarı Mevkii’ ne yapılacak olan kavşağın karşılarına yapılacak üçgen kavşakların, vatandaşlarımızı mağdur etmemesi için Karayolları ile bizzat görüşeceğim. Umarım buna da en kısa sürece çözüm buluruz! Bulvarı üzerindeki düzenlemeyle birlikte elektrik hatları da yer altına alınacak. Bu sayede kaldırımlar daha kullanışlı olacak ve Bulvar, daha modern bir hal alacak. İnönü Bulvarı’ndan Ömer Tekin Caddesi ile Atatürk Caddesi’ne bağlanan yollarda tek yol düzenlemesi yapılacak ve alternatif yollar vasıtasıyla bu yolu kullananlar, Cumhuriyet Caddesi’ne yönlendirilecek. Böylece Cumhuriyet Caddesi’nin öneminin korumasını sağlayacağız!” şeklinde düşünülen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.