BÜLENT KALAYCI, GÖREVİNİ TESLİM ALDI

Cumartesi günü gerçekleştirilen Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulunda Başkan seçilen Bülent Kalaycı, görevini teslim aldı.Sinem KarakayaMarmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda olağan...

BÜLENT KALAYCI, GÖREVİNİ TESLİM ALDI

Cumartesi günü gerçekleştirilen Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulunda Başkan seçilen Bülent Kalaycı, görevini teslim aldı.

Sinem Karakaya

Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda olağan genel kuruldan galip çıkan Bülent Kalaycı, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından oda başkanlığı mazbatasını Marmaris İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.

Oda başkanlığındaki görev değişiminin resmiyet kazanmasıyla birlikte devir teslim programı düzenlendi. Başkan Bülent Kalaycı, yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası’na geldi. Devir teslim öncesinde kurban kesildi. Daha sonra makamına geçen Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bülent Kalaycı, tebrikleri kabul etti.

Burada bir değerlendirme yapan Kalaycı, seçim sürecinin geride kaldığını belirterek, “Artık odamız ve üyemiz için çalışma zamanı” diye konuştu.

Devir teslim töreninde eski başkan İbrahim Tarım’a bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kalaycı, “Zorlu bir seçim sürecini çok şükür kazasız ve sıkıntısız bir şekilde atlatarak bugün buraya geldik. Emeklerimizin karşılığını alarak ve değerli üyelerimizin de teveccühü ile benim için büyük anlam ifade eden bu görevi teslim alıyoruz. Biz bu makamı, bir hizmet aracı olarak göreceğimizin sözünü vermiştik. İnşallah da bundan sonra bu düsturla odamızı hep beraber yöneteceğiz. Ayrımız gayrımız yok. Bu oda hepimizin. Yeni bir anlayışın ilk adımını atmış bulunuyoruz. Üyesinin derdi ile dertlenen ve çözüm için gecesini gündüzüne katacak bir ekibimiz var. İnşallah, seçim öncesinde verdiğimiz sözleri de birer birer hayata geçireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.