Bugün yollar kapalı

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2013 yılı faaliyet programında yer alan '49.Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Bisiklet Turu' başladı.Antalya'da start alan yarışların 3 gün sürecek etabı...

Bugün yollar kapalı

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) 2013 yılı faaliyet programında yer alan '49.Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Bisiklet Turu' başladı.

Antalya'da start alan yarışların 3 gün sürecek etabı Muğla sınırları içinde yapılacak. Muğla Valiliği bu kapsamda il genelinde bir dizi önlemler aldı. Önlemler kapsamında, yarış start saatinden veya yarışların Muğla Valiliği sorumluluk başlangıç noktasına intikal saatinden 1 saat önce, ağır yük taşıyan araçların depolaması yapılacak.

Yarışların başlangıç saatinden 30 dakika önce güzergahlar araç trafiğine kapatılacak, alternatif güzergahlar kullanılacak. Zorunlu hallerde ambulans, itfaiye gibi araçlar kontrollü şekilde trafiğe çıkacak.

Yarış süresince vatandaşların özel araçları ile trafiğe çıkmamalarını isteyen Valilik, yarış sürecinde vatandaşların mümkün olduğu kadar toplu taşıma araçlarını kullanmalarını önerdi. Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü de bu kapsamda Valiliğin talimatı ile yarış gününe özel önlemler aldı. Bu kapsamda 24 Nisan Çarşamba günü (bugün) saat 12.15'den itibaren Fethiye istikametine, 13.15'den itibaren de Ortaca istikametine giden tüm araçlarını gidişinin kesileceği bildirildi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.