Bugün hastanelerde hizmet yok

Sağlık çalışanları sorunlarına toplumun ve yöneticilerin dikkatini çekmek için bugün 1 günlük iş bırakma eylemine gidiyor. Buna göre bugün bütün sağlık kuruluşlarından Acil Servisler ve yatan hastalar dışında kimseye...

Bugün hastanelerde hizmet yok

Sağlık çalışanları sorunlarına toplumun ve yöneticilerin dikkatini çekmek için bugün 1 günlük iş bırakma eylemine gidiyor. Buna göre bugün bütün sağlık kuruluşlarından Acil Servisler ve yatan hastalar dışında kimseye sağlık hizmeti verilmeyecek.

Grev, Muğla Tabip Odası, Muğla Aile Hekimleri Derneği, Muğla Aile Sağlığı Elemanları Derneği, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Komisyonu, Türk Sağlık Sen, SES Muğla Şubesi ve Genel Sağlık İş Muğla Şubesi tarafından ortaklaşa olarak gerçekleştirilecek.

Grev ile ilgili olarak ortaklaşa yapılan açıklamada, “ Daha iyi emeklilik şartları için, haftalık 40 saatlik çalışma saatlerini esletmek için, tüm vatandaşlarımıza hiç katkı payı olmadan eşit ve nitelikli sağlık hizmeti için, ailemize ve çocuklarımıza ayırdığımız zamanları çaldırmamak için sivil toplum örgütlerinin ve dernekleri hiç dinlemeyen Sağlık Bakanına sesimizi duyurmak için greve gidiyoruz.” Denildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.