Buğday, yeniden aday

Göreve geldiği günden beri yaptığı başarılı çalışmalarla Yatağan Ziraat Odasına, yeni binaya kavuşturan, ekipmanlar alan ve seracılığı başlatan   Şenyüz Buğday,  14 Şubat Cumartesi günü yapılacak ...

Buğday, yeniden aday

Göreve geldiği günden beri yaptığı başarılı çalışmalarla Yatağan Ziraat Odasına, yeni binaya kavuşturan, ekipmanlar alan ve seracılığı başlatan   Şenyüz Buğday,  14 Şubat Cumartesi günü yapılacak  genel kurulda  yeniden göreve talip olduğunu söyledi.

2007 Yılında  göreve geldiğinde ilk olarak üyeleri güncellediklerini belirten  Şenyüz Buğday; “Önce üye güncellemesi yaptık çünkü  ölen üyelerimiz ve çiftçiliği bırakan üyelerimiz vardı. Daha sonra 5 adet ilaçlama makinası aldık. Sonra Cumhuriyet Mahallesi 152 Sokakta 200 metre kare arsa üzerine  2 katlı 173 merte kare yeni bina yapıp buraya taşındık. Yine Odaya 1 adet traktörü ekipmanlarıyla  çiftçimizin hizmetine sunduk. 2013 Yılında Yatağan Belediyesinden sera için yer talep ettik Belediye Ovada bulunan 8 dönün tarlayı 15 yıl ücretsiz olarak bize tassis etti.  Buraya 3. 500 metre kare kapalı sera yaptık. Serada şu anda kış sebzeleri var Mart ayında  Yaz sebzeleri ekeceğiz.  Seramızda hem üretim yapıyor hem de çiftçimize eğitim amaçlı kullanıyoruz.  Odamız toplamda 5 personel ile  çiftiçiize hizmet vermektedir.  Odamız içersinde yapılan yazışma ve  diğer işlerde Oda aidatı hariç ücret alınmamaktadır.  Yatağan Ziraat Odası  olarak  aynı zamanda sosyal ve kültürel faalyetler de önemsiyoruz.  Bu kapsamda eğitim çalışmaları diğer kurumlarla iş birliği Tarım fuarlarına katılma gibi faalyetler sürdürmekteyiz.  Bütün bu hizmetleri yönetimimiz ve meclis üyelerimizle  birlikte ben değil biz diyerek gerçekleştiriyoruz.   Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyerek  14 Şubat Cumartesi günü yapılacak  genel kurulda  yeniden göreve talibim.” Dedi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.