Budak, Başkan Saatcı'yı ziyaret etti

DSP 21. Dönem İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Önceki yıllarda DİSK Genel Başkanı olarak da görev yapan Rıdvan Budak, Fethiye'nin cennetten bir köşe olduğunu ve burada...

Budak, Başkan Saatcı'yı ziyaret etti

DSP 21. Dönem İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Önceki yıllarda DİSK Genel Başkanı olarak da görev yapan Rıdvan Budak, Fethiye'nin cennetten bir köşe olduğunu ve burada yaşamak istediğini dile getirdi.

2013 yılında Türkiye Demirci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanlığı yapan Demokratik Sol Parti 21. Dönem İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak'ın ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Rıdvan budak deyince akla disk genel başkanlığı gelir, bir dava adamı gelir. Seversiniz sevmezsiniz bilmem ama, kendisi bir dava adamıdır. Dava adamlarına çok büyük saygı duyarım. Kendimiz de belli bir ideolojiden gelmiş insanız. Çizgimizi muhafaza etmek için oldukça çaba sarf ediyoruz. Bunun için dünyayı elinin tersiyle itebilmek çok zor gelir insana. Ama Rıdvan Budak, bunları yapan bir insandır. DİSK gibi Türkiye'nin genel başkanlığı görevini yapacaksın, sonra DSP'den Milletvekilliği yapacaksın, DSP-CHP birleşmesinin ülkemizde çok hayırlara vesile olacağı düşüncesiyle çaba sarf edeceksin. O birleşme olmayınca da milletvekilliği görevini elinin tersiyle iterek hayata devam edeceksin. İstese belki de bakan olurdu. İşte bunlar hep dava adamı olmanın tezahürüdür. Rıdvan Budak'ı televizyonlardan bilen bir insanım. Belki 80'ler öncesi delikanlılık zamanlarımızda, kızdığım tepki verdiğim bir insandı. Fethiye'ye geliyor ve bizi ziyaret ediyor. Göstermiş olduğu bu alicenaplığına da kadirşinaslığına da teşekkür ediyorum. Kendisini ilçemde ve belediyemde görmekten mutluluk duydum. Yolu açık olsun. Dava adamlığı sadece Türkiye'de değil her yerde zordur. Ama tarih, dava adamlarını yazar" şeklinde konuştu.

Rıdvan Budak ise konuşmasında, "Sayın başkanımıza söylediği güzel sözleri için çok teşekkür ederim. Bu siyasi bir tecrübenin sonrasında yapılan değerlendirmelerdir. Ülkemizin tamamı cennet ve çok güzel. Katıldığım bir televizyon programında da söyledim. Cennet ülkemizin içindeki en müstesna ve en güzel yerlerden birisi Fethiye. Bu güzel şehirde hep beraber yaşadığımızı unutmadan barışçıl ve kardeşçe yaşamak çok önemli. Dava adamı olmaya gelince de, evet! Herkes kendi davasının peşinde koşmalı, kendi inancının gereğini yerine getirmeli ama bunları yaparken kimseyi de incitmemeli. Bizim bu yaptıklarımızı yapabilmeli. Siyasi farklılıklarımızı birinci sorun yaparsak bu ülkeyi, ülkenin güzelliğine uygun olarak yönetemeyiz. Siz Fethiye'de bir siyasi partiden aday olup seçim kazanıyorsunuz. Bu başarı sizin insanlara karşı yaklaşımınızdan kaynaklanıyor. Yoksa mensubu olduğunuz siyasi parti genel seçimlerde bu denli oy almıyor. Ama siz alıyorsunuz. Niye? İşte o anlayış bütünlüğümüz var sizinle. Farklı olabilir farklı düşünebiliriz ama hepimizin nüfus kağıdında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı yazıyor. O da bizim onur belgemiz. Başkanımızı ziyaret etmek istiyordum. Yıllar önce bir telefon görüşmemiz olmuştu. Bu güne kısmet oldu ve geldim. Şimdi eşimi de ikna edip yılın belli süresinde burada yaşayıp genç ve diri kalmak, bu cennette size ortak olmak istiyoruz. Sizi tanımaktan dolayı da son derece mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.