Bu sefer veliler sınava girdi

Piri Reis Eğitim Kurumları eğitimde öğrenci, veli ve okul bütünlüğü çerçevesinde yapmış olduğu seminerlerle öğrenci velilerini daha da bilinçlendiriyor. Eğitimci yazar Hakan Metan ‘ın “Bu Çocuk Beni Anlamıyor” adlı...

Bu sefer veliler sınava girdi

Piri Reis Eğitim Kurumları eğitimde öğrenci, veli ve okul bütünlüğü çerçevesinde yapmış olduğu seminerlerle öğrenci velilerini daha da bilinçlendiriyor. Eğitimci yazar Hakan Metan ‘ın “Bu Çocuk Beni Anlamıyor” adlı kitabı velilere okutuldu ve sınav yapıldı.

Yapılan sınava çok sayıda veli katıldı. Tüm veliler sınavda büyük başarı gösterdiler.   Yapılan bu güzel etkinliğin devam edeceğini bildiren Okul Müdür Yardımcısı Ümit Tekin bir sonraki sınavın ikinci dönem yapılacağını ve dereceye giren velilerin ödüllerini Eğitimci Yazarımızın katılacağı programda vereceklerini belirtti.

Piri Reis Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Doğan, bu programdaki amaçlarının eğitimin pedagojik yönünü velilere anlatmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi. “Eğitim sadece sınıflarda öğretmen ve öğrencilerle yürütülen bir süreç değil, aynı zamanda evde anne-babalarla birlikte gerçekleştirilen bir süreçtir. Bunun için velilerin eğitimi, bilgilendirilmesi de önemli. Bu amaçla hem velilerimizi okumaya teşvik etmek, hem de çocuklarımızın sınav heyecanını anlamaya yardımcı olmak için okunan kitapla ilgili bir sınav düzenledik.Çok olumlu ve güzel geçtiği kanaatindeyim. Sınavda emeği geçen arkadaşlara ve kitaplarını okuyarak sınava katılan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca başarılı olarak ünvan kazanan velilerimi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”

Piri Reis Eğitim Kurumları öğretmen ve idarecilerine teşekkür eden okul velilerinden Canan Altay görüşlerini dile getirerek şunları söyledi ;“Yarışma sınavı vesilesiyle okuduğum “Bu Çocuk Beni Anlamıyor ''adlı kitap eğitime ve çocuk psikolojisine bakış açımı tamamıyla değiştirdi. Okulumuzun yapmış olduğu bu sınav bizi cesaretlendirdi. Sınav yapılacağını ilk duyduğumda ben şaka olduğunu zannediyordum. Fakat okulumuz bunu gerçekleştirdi. Bu durum karşısında idealist bir anlayışın olması çok umut vericidir. Bütün anne ve babalara bunun gibi eğitim kitaplarını okumalarını tavsiye ediyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.