Bu sefer kaçaklar değil malzemeler bulundu

Bodrum ilçesinde, Yunanistan’ın Kos Adası'na kaçmak isteyen mülteciler ve onlara yardımcı olan organizatörlerin sakladığı şişme bot, motor ve benzin bidonları bulundu.Bodrum'a bağlı Haremtan Koyunda yaşanan çevre kirliliği...

Bu sefer kaçaklar değil malzemeler bulundu

Bodrum ilçesinde, Yunanistan’ın Kos Adası'na kaçmak isteyen mülteciler ve onlara yardımcı olan organizatörlerin sakladığı şişme bot, motor ve benzin bidonları bulundu.

Bodrum'a bağlı Haremtan Koyunda yaşanan çevre kirliliği ihbarlarını değerlendirmek için koyda araştırma yapan gazeteciler koyun Yunanistan’ın Kos Adası'na bakan kısmında bir oyuğun içinde uzunluğu yaklaşık 7-8 metre olduğu tahmin edilen lastik bot ile birlikte bir motor ve 2 bidon benzin buldu. Önü çalı çırpılarla kapatılmış bir oyuğu gören gazeteciler çalı çarpıları kaldırdıklarında daha öncelerden bir çok kez görüntülenen henüz şişirilmemiş lastik bot ile karşılaştılar. Lastik botun etrafında inceleme yapan gazeteciler botun altında bir motor ve içleri dolu benzin bidonlarına rastladı.

Lastik bot ve ekipmanların bulunduğu oyuğun hemen yanında ise siyah çöp poşetlerine konulmuş can yeleklerini gören gazeteciler konuyu güvenlik güçlerine bildirdikten sonra bölgeden ayrıldı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.