BTP YÖNETİCİLERİNDEN HABER’E ZİYARET

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Haydar Baş’ın yürüttüğü Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Kepekçi, Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, Muğla İl Başkanı...

BTP YÖNETİCİLERİNDEN HABER’E ZİYARET

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Haydar Baş’ın yürüttüğü Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Kepekçi, Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, Muğla İl Başkanı Perihan Kaplan ve il yöneticileri HABER Gazetesi’ni ziyaret etti.

BTP Yöneticileri uzun bir süre HABER Gazetesi kurucuları ve Yazı İşleri çalışanları ile sohbet ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular. HABER Gazetesi’ni yerelde takip etmelerinin yanında genelde de internet üzerinden takip ettiklerini belirten Kepekçi ve Kayacı, gazete kurucuları ve çalışanlarına izledikleri yayın politikasından ve geniş yazar kadrosundan dolayı teşekkür ederek yayın hayatında başarılar dilediler.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Kepekçi, parti çalışmaları ve Muğla’daki teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verirken aynı zamanda Uluslararası Ekonomi Birliği Sekreteri olan Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı ise özellikle son 10 yıldır bir çok ülkenin dikkatini çeken ve son 5 yıldır da Rusya tarafından uygulamaya konulan Milli Ekonomi Modeli (MEM) hakkında özet bilgiler verirken Milli Ekonomi Modeli’nin sadece Türkiye’nin değil emperyalizm ve kapitalizmin baskısı altında yaşayan bütün ülke ve halklarının kurtuluş reçetesi olduğunu vurguladı.

Bilindiği gibi MEM ve Sosyal Devlet Projeleri Rus Meclisi Duma’da Prof. Dr. Haydar Baş tarafından ayrıntılı anlatılmış ve Rus bilim adamları ve iktisatçıları tarafından Rusya’da hayata geçirilmeye başlanmıştı. Ayrıca BRIC ülkeleri, İsviçre ve son olarak da Güney Afrika modelin kendilerine anlatılması ve aktarılması için çağrıda bulunmuşlardı. MEM bugüne kadar uluslar arası 8 İktisat Kongresinde ele alınarak değerlendirilmiş ve tasvip edilmişti.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.